Voluntariat pel COVID-19

Des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es vol agrair profundament les mostres de solidaritat rebudes per part de la ciutadania i entitats que volen fer voluntariat per fer front al COVID-19.

Aquest conjunt de persones i entitats han manifestat una valuosa capacitat de mobilització i de compromís vers la ciutat, en uns moments tan excepcionals, gestos que cal remarcar i on totes i tots hem d’actuar amb prudència, sentit comú i serenitat, garantint la seguretat i les mesures de protecció necessàries i amb la cura d’exposar les persones el mínim possible.

Amb l’objectiu de portar a terme i vehicular de la millor manera possible aquestes actuacions voluntàries, tan importants i agraïdes en els moments que estem vivint, l’Ajuntament ha establert un protocol de derivació amb Creu Roja Sabadell i el Banc d’aliments de la Parròquia de Santa Maria, per a les persones que vulguin col·laborar en iniciatives solidàries de suport a la població més vulnerable al COVID-19.

Recordem que per fer voluntariat cal ser major de 16 anys. Si esteu interessats i interessades, truqueu al telèfon d’atenció ciutadana 937297171 o adreceu un correu electrònic a voluntariat@bdv.cat. Totes les peticions es registraran i es derivaran a l’entitat corresponent.

Moltes gràcies per l’esforç i la solidaritat que la ciutadania i el teixit associatiu i empresarial de Barberà del Vallès està demostrant.

I recordeu… El millor voluntariat ara és quedar-se a casa!

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,