VII Mostra d’Entitats

Entrada compartida per GRUP SENDERISTA BARBERÀ


Moltes gràcies a tots els visitants que han passat per la carpa del Grup Senderista Barberà interessant-se per el Senderisme a la nostra localitat.

El nostre objectiu es fomentar la salut, el civisme, respecte a la natura i veure com esta el nostre entorn mitjançant el exercici, que en el nostre cas es fer senderisme.

El nostre compromís es col·laborar amb las practiques de salut, esport i medi ambient.

A nivell local, treballem per tenir 2/3 sortides anuals en el nostre ja petit bosc, pro avui encara conservat; també l’entorn del riu Ripoll al seu pas per Barberà.

Informem que una manera de començar a nivell local, cada divendres a las 7,30 hores davant de la zona esportiva de Can Llobet, sortim un petit grup de gent a caminar per les nostres rodalies, i que esta obert a tothom.

A nivell comarcal, tenim els contactes necessaris per pogué participar col·lectivament a Marxes o Caminades de altres poblacions que ja tenen consolidades aquestes sortides.

Informarem puntualment de totes aquelles activitats que decidim fer, per anar consolidant aquesta practica tan saludable amb tots els aspectes.

Gràcies

Publicat a Notícies