TRET DE SORTIDA DE LA VI MOSTRA D’ENTITATS DE BARBERÀ DEL VALLÈS. La VI Mostra d’Entitats es celebrarà els dies 26 i 27 de setembre de 2009 a la Pl. de la Vila

El passat dimarts 28 de juliol de 2009 a les 19’00h, a la Torre d’en Gorgs es va dur a terme la reunió presentació de la VI Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès amb la participació d? una quarentena d?entitats.

La benvinguda va anar a càrrec de l’Alcaldessa Ana del Frago, que va agraïr l’assistència de tothom i va informar sobre els canvis a l’Àrea de Participació Ciutadana i de la continuïtat dels projectes iniciats en els darrers anys.

La reunió amb entitats va resultar molt participativa i va concloure amb un seguit d’acords i novetats de l’esdeveniment. Entre aquestes novetats cal destacar que la Mostra es passarà a celebrar el darrer cap de setmana de setembre com a data de referència per a properes edicions, per aquest any seran els dies 26 i 27 de setembre de 2009.

L’horari general de la Mostra serà de dissabte de 17’00h, a 21’00h i de diumenge d’11’00h a 14’00h.

Per concloure la reunió, es va convocar a totes les entitats el proper 15 de setembre de 2009, a les 19’00h a la Torre d’en Gorgs per tal de tancar la programació de la Mostra i realitzar el sorteig de les carpes.

Aquelles entitats que hi vulguin participar, caldrà que ho facin saber a l’Àrea de Participació Ciutadana, mitjançant la sol·licitud de participació a la VI Mostra d’Entitats, que hauran de registrar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Pg. Dr. Moragas, 244), abans del proper 10 de setembre de 2009.

Aquesta sol·licitud, i tota la informació referent a la VI Mostra d’Entitats, estàn disponibles a la web http://mostra.entitats.bdv.cat.

_____________________________________

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.