S’aproven les Bases Reguladores dels Pressupostos Participatius per al 2017

El document recull una sèrie d’eines, sessions i debats que es volen establir per convertir aquesta proposta en una pràctica habitual a la nostra ciutat.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès va aprovar el passat dimarts, 31 de maig, en Junta de Govern Local les Bases Reguladores dels Pressupostos Participatius per al 2017.

Els pressupostos municipals són l’eina que “permet fer una distribució responsable dels recursos econòmics de la ciutat i implementar qualsevol Pla d’Acció Municipal” .

Els Pressupostos Participatius s’emmarquen en una acció de treball que tenen per objectiu “donar prioritat a l’augment de polítiques socials, a reforçar l’àrea d’atenció a les persones i a l’empoderament de la ciutadania”.

‘Pressupostos participatius. Fem ciutat’ és una proposta que pretén ser un mecanisme o instrument de participació, a través del qual la ciutadania defineix on aniran a parar una part dels recursos públics del nostre municipi. A més, permetrà a l’Equip de Govern conèixer quines són les necessitats de la població i com la ciutadania les prioritza.

Les Bases Reguladores dels Pressupostos Participatius per al 2017 és un document que recull una sèrie d’eines, sessions i debats que es volen establir per convertir aquesta iniciativa en una pràctica habitual a la nostra ciutat.

Cal recordar que els Pressupostos Participatius es van presentar a la ciutadania en un acte celebrat el passat 28 d’abril. En ell es van donar a conèixer què cal fer i com per presentar propostes de projectes.

Consulta les bases en l’apartat de Pressupostos Participatius 2017.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,