S’amplia la data de presentació de projectes per a la convocatòria de Pressupostos Participatius 2019

S’amplia la data de presentació de projectes per a la convocatòria de Pressupostos Participatius 2019 | Ajuntament de Barberà del Vallès

Entitats i ciutadania poden presentar les propostes fins el 13 de setembre.

Fins el 13 de setembre, els veïns i veïnes de Barberà i entitats de la ciutat podran presentar les seves propostes en la nova convocatòria de Pressupostos Participatius 2019 a les Oficines d’Atenció Ciutadana. En aquesta edició, cal recordar que s’augmenta la dotació per cada proposta fins a 50.000 euros (IVA inclòs), amb una dotació total de 150.000 euros.

Aquesta ampliació de dates respon a la voluntat d’afavorir la participació en un projecte en el qual ciutadania i entitats tornen a ser decisives per opinar sobre com i en què volen que es destinin els recursos públics de la ciutat. En concret, una dotació de 150.000 euros que servirà per finançar els projectes més votats.

Poden presentar propostes totes les persones majors de 16 anys empadronades a Barberà, presentant 15 signatures de persones que hi donin suport. Així com les associacions o entitats sense ànim de lucre del municipi.

Per presentar els projectes, cal emplenar una fitxa que ja està disponible a la web municipal i lliurar-la presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana, en els següents horaris:

  • OAC Ajuntament: Passeig Doctor Moragas, 224

Horari: Fins el 15 de setembre: de dilluns a divendres, de 8 a 15h

  • OAC Ca n’Amiguet: Via Sant Oleguer, 20 (Centre Cívic Ca n’Amiguet)

Horari: Els dimarts i els dijous, de 9 a 15h (Mes d’agost, tancada)

Característiques de les propostes

Poden ser de qualsevol àmbit de competència municipal, però han de reunir els següents requisits:

  • Tenir un impacte al conjunt del territori municipal
  • Donar resposta a una necessitat de la ciutat d’interès col·lectiu
  • Ser reutilitzables, viables econòmicament i respectar el marc jurídic i legal
  • Tenir principi i final, sense que comprometin pressupostos posteriors
  • Han de ser executables durant l’any 2019

La web municipal informa dels Pressupostos Participatius 2019

L’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania un apartat a la seva pàgina web on s’informa de tot el procés participatiu: http://www.bdv.cat/PressupostosParticipatius2019

Aquest apartat inclou informació de totes les fases (difusió del procés, com i quan presentar propostes, l’estudi, votació, selecció definitiva, els resultats i el calendari), que s’anirà actualitzant segons avanci el procés participatiu.

Consulta la web de Pressupostos Participatius 2019 i participa! 

Publicat a Destacats Etiquetat amb: