PROGRAMA D’ALIMENTS – REBOST SOLIDARI

L’assemblea local forma part del Rebost Solidari de Sabadell, associació que la conformen més de 20 entitats que distribueixen aliments a les famílies més vulnerables de la ciutat.

La situació económica actual continua fent crèixer el número de famílies que necessiten rebre aliments. A l’actualitat des de Creu Roja a Sabadell estem atenent a més 180 famílies diferents de manera estable, amb freqüència d’entrega quinzenal. A més també atenem a les urgències socials derivades dels diferents equips de serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell.

La previsió es que durant els propers mesos augmentem fins a les 250 famílies. Per aquest motiu hem ampliat i millorat el nostre magatzem d’aliments per tenir més capacitat de resposta. S’ha duplicat els metros quadrats d’ emmagatzematge, s’han comprat noves prestatgeries, frigorífic i nevera.

Per altra banda durant el mes de març hem iniciat l’entrega de lots de producte fresc (fruita i verdura) a famílies amb algún membre malalt. Aquests lots els podem entregar arrel d’un conveni amb Mercavallès.

Durant l’any 2012 es van atendre a més de 281 famílies diferents entre entegues estables i les urgències. Xifra que es veurà augmentada aquest any.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.