Presentació del Programa de Participació Ciutadana

 El passat 22 de febrer es van reunir, a la Torre d’en Gorgs, les entitats i l’Oficina de Participació Ciutadana per tal de donar a conèixer i consensuar el nou programa de Participació Ciutadana 2018.

Cal destacar la nova edició de la Mostra d’Entitats que tindrà lloc els dies 29 i 30 de Setembre a la Plaça de la Vila. Una nova proposta és l’organització d’una activitat de dinamització associativa, fruit de la demanda de les entitats, que es realitzarà el proper dissabte 28 d’abril a la Torre d’en Gorgs. També es va parlar de l’oferta formativa per a entitats que enguany oferirà diversos tallers relatius a l’equitat de gènere i el llenguatge no sexista i a la fiscalitat associativa. Aquest 2018 farem una revisió del Codi Ètic del Portal d’Entitats per tal d’actualitzar-lo a la nova normativa.

Finalment es va fer la presentació a totes les entitats del nou esborrany d’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament de Barberà dins el procés participatiu implementat per a la seva elaboració arrel de l’encàrrec d’Alcaldia i del Grup de Govern, i que ja ho poden consultar tota la ciutadania al nostre portal de participació telemàtica CONSENSUS

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,