Les agents informadores de civisme estan visitant cadascun dels barris de la nostra ciutat i estan coneixent les necessitats del veïnat

Durant les darreres setmanes, les agents s’estan reunint amb els i les Regidores de Barri i algunes Associacions de veïns i veïnes de la ciutat.

Des del passat 15 de juliol, Barberà compta amb 6 agents informadores de civisme que, durant les darreres setmanes, estan portant a terme la tasca de conèixer les característiques de cada barri de la ciutat.

Per aquest motiu, s’han reunit amb els i les Regidores de Barri, així com amb la majoria de les Associacions de Veïns i Veïnes de Barberà, amb la finalitat d’observar, de primera mà, les singularitats de cada barri, les necessitats del veïnat, quins usos es fan de les places i parcs públics, entre d’altres.

Tota aquesta informació servirà per poder desenvolupar una feina més propera i ajustada segons les particularitats de cada barri barberenc.

Cal recordar que mitjançant els Plans Extraordinaris d’Ocupació, Barberà disposa de 6 agents informadores de civisme que treballen amb l’objectiu de promoure la convivència, per tal d’anar sensibilitzant a la ciutadania en la importància dels valors del civisme, en la cultura del diàleg, de la resolució de conflictes i donant també a conèixer el Servei Municipal de Mediació i Convivència. Altres aspectes que difondran seran les noves Ordenances de Convivència i Civisme i de Tinença d’Animals, o les mesures contra el mosquit tigre, especialment en els barris de Can Gorgs, Can Gorgs II, Ca n’Estapé i Can Serra.

També s’encarreguen de recollir incidències i opinions que es detecten a la via pública mitjançant l’observació directa i el contacte amb la ciutadania del municipi, en referència als aspectes cívics i de convivència.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.