La segona edició del curs d’Iniciació al Voluntariat ja està en marxa

El passat 29 de setembre es va iniciar la segona edició del Curs d’Iniciació al Voluntariat, una activitat organitzada per l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

 El curs, a càrrec de la Creu Roja, que finalitzarà el proper 13 d’octubre, compta amb una vintenta de persones que s’han interessat en fer voluntariat a la ciutat i representants d’entitats que volen aprofundir en aquesta matèria.

Aquesta activitat formativa, dividida en cinc sessions, comença amb una introducció sobre què és el voluntariat i en quins àmbits es pot actuar. Durant les diferents sessions es tractaran temes com la motivació per fer voluntariat, el perfil que es demana i els drets i deures de la persona voluntària.

El darrer mòdul s’enfocarà sobre la organització del voluntariat, fent especial incidència en el paper de l’entitat, processos de participació i treball en equip.

Aquesta proposta formativa es troba dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i s’emmarca dins les activitats de foment del voluntariat que ha posat en marxa l’Ajuntament amb l’objectiu de crear una xarxa de voluntariat a la ciutat.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: