La Mostra d’Entitats té nou logotip!

OK Alba González_escaladaL’alumna de disseny, Alba González García, de 2n de Batxillerat Artístic de l’Institut Can Planas ha guanyat el concurs de logotip per a la Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès.

La Torre d’en Gorgs va acollir dilluns, 11 d’abril, una reunió d’ entitats amb l’objectiu triar un nou logotip per a la Mostra d’Entitats. Aquest concurs ha estat organitzat per l’AMPA de l’Institut  Can Planas amb la col·laboració del mateix centre educatiu i en especial del professorat de Disseny.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès vol agrair la participació de tots els i les alumnes que han pres part en aquesta iniciativa.

El canvi de logotip de la Mostra d’Entitats ha estat sol·licitat per a les entitats barberenques en les diferents reunions dutes a terme de millora d’aquest projecte.

La Mostra d’Entitats que se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a la Plaça de la Vila, enguany, arriba a la seva 10ª edició. Les inscripcions per poder-hi participar resten obertes fins al dia 22 d’abril de 2016.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: