La Mostra d’Entitats de Barberà se celebrarà del 28 al 29 de maig a la plaça de la Vila

Així es va determinar en les reunions que el Programa Municipal de Participació Ciutadana està realitzant amb les diferents entitats de la ciutat.

El passat dimarts, dia 16 de febrer, es va celebrar la tercera de tot un seguit de reunions que el Programa Municipal de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès està realitzant amb les entitats barberenques, una sèrie de trobades amb l’objectiu valorar i replantejar el funcionament de la Mostra, de potenciar el coneixement de la mostra a la població i afavorir la sostenibilitat del projecte amb la participació del teixit associatiu del municipi.

La reunió, oberta a totes les entitats del municipi, la va iniciar la regidora delegada d’Associacionisme i Relacions amb Entitats del consistori barberenc, Mireia Sánchez Pi que va donar la benvinguda a totes les persones presents, en la seva gran part representants d’una quinzena associacions barberenques.

Durant la reunió, a més d’establir els dies que se celebrarà la Mostra, el 28 i el 29 de maig, dates establertes després d’una consulta a totes les entitats de la ciutat.

En aquesta propera edició la Mostra obrirà al públic a les 12h del dissabte, 28 de maig i els horaris de muntatge i decoració de les carpes per part de les entitats seran de 9 a 12h del mateix dia, a diferència d’anys enrere, per tal de facilitar a les entitats i als i les seves membres una accessible i fàcil organització i acondicionament de la seva carpa.

A més, es va explicar que el Programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà ha posat en marxa l’eina de consulta Consensus Barberà (www.consensus.cat/barbera) per tal que les associacions que vulguin participar i fer arribar les seves propostes per la Mostra.

El programa de la Mostra d’Entitats s’aprovarà per Junta de Govern Local, moment que s’informarà a totes les entitats de l’obertura del termini de presentació d’instàncies per poder participar i la sol·licitud dels serveis necessaris per realitzar les seves activitats.

Durant la reunió també es va posar de manifest algunes de les propostes fetes per les associacions, com el canvi del logotip, així com la voluntat de l’Ajuntament de posar marxa de tot un seguit d’activitats associatives durant la setmana de la Mostra.

Cal recordar que la Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès és un projecte bianual que enguany celebrà la seva 10ena edició.

Publicat a Destacats