Guia d’Entitats 2008

Des de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà de Vallès, s’està actualitzant la Guia d’Entitats, amb l’objectiu de continuar potenciant la vinculació de la població al gran ventall d’associacions existents a la ciutat.

També, aprofiten l’ocasió, per actualitzar les dades al Cens Municipal d’Entitats i Associacions i/o, per que s’inscriguin aquelles entitats que encara no hi consten.

Els formularis per a realitzar aquests tràmits, estan disponibles al final d’aquesta notícia, des del Portal d’Entitats (http://entitats.bdv.cat), o els podeu sol·licitar a la Regidoria de Participació Ciutadana per telèfon, al 93 729 71 71, extensió 316, de dilluns a divendres de 9’00h a 15’00h.

Aquests formularis, s’han de lliurar per registre, cumplimentats i signats, a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, abans del proper 14 de desembre de 2007.

Aquelles entitats que no hagin presentat la fitxa degudament cumplimentada i signada, dins del termini, no seran incloses al fitxer d’questa corporació i per tant, no es publicaran les seves dades a la Guia d’Entitats 2008, ni rebrà cap informació ni publicitat sobre temes relacionats amb l’associacionisme, la ciutadania i d’altres d’interés general de la ciutat.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.