GRAN ÈXIT DE LA VIII MOSTRA D’ENTITATS DE BARBERÀ DEL VALLÈS

La Plaça de la Vila ha estat un any més l’escenari d’una festa ciutadana on les entitats del municipi han estat les protagonistes.

Aquest cap de setmana, 15 i 16 d?octubre de 2011, la plaça de la Vila de Barberà del Vallès ha acollit una nova edició de la Mostra d’Entitats, una nova trobada on més d’una quarantena d’associacions han aprofitat per exposar les seves activitats i donar-se a conèixer entre la ciutadania.

S’ha organitzat multitud d’activitats com xerrades, monòlegs, jocs i tallers infantils, documentals, cant coral, partides d’escacs, exhibició de boxkarate, xocolatada… en tres espais diferenciats: els Espais de Xerrades, Polivalent i l’Escenari.

La inauguració de la Mostra, que es va dur a terme dissabte, va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago i la regidora de Participació Ciutadana i Programes Transversals, Elvira Maza, que acompanyades pels regidors i regidores del consistori barberenc van realitzar una passejada per totes les carpes de la Mostra per conèixer de primera mà les seves activitats i parlar amb tots els seus i seves membres.

Les activitats van ser ben diverses. Dissabte, l’espai Xerrades, va acollir un contacontes de l’Associació Barberà Creix, Lactància i Criança; la xerrada “Més que festa” a càrrec de la Federació d’AVV de Barberà; un monòleg sobre el càncer a càrrec de l’Asociación Española Contra el Cáncer; i el cant coral ofert per la Coral a Quatre Veus. Per la seva banda, diumenge aquest mateix espai va a acollir una xerrada sobre “El benefici de les teràpies naturals” a càrrec de FibroBarberà; un altre col·loqui sobre “Les greus conseqüències de l’amiant sobre la població” organitzada per l’Associació d’Història de Barberà; i la projecció del documental “El secreto de nuestro siglo” organitzada per la Comunitat Baha’i de Barberà.

A l’espai Escenari els protagonistes van ser diverses entitats. El Centre d’Esplai L’Esquirol; la Coral i el Grup de Guitarra de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de Can Gorgs; l’Associación Deportiva Boxkarate i el Club Deportivo Boxkarate Barberà; i la Casa Regional Extremeña, van oferir diferents actes lúdics i musicals.

A l’espai Polivalent va ser la Creu Roja; la Federació d’AVV Barberà; l’Asociación Corazón de León; l’Associació Barberà Creix, Lactància i Criança, van ser els encarregats de realitzar diferents tallers adreçats a grans i petits.

Després d’un matí ple d’activitats i nombroses visites, diumenge va cloure amb una trobada al Teatre Municipal Cooperativa amb els i les representants de les diferents entitats participants a la VIII Mostra d’Entitats. Durant la cloenda, l’Alcaldessa i la regidora de Participació Ciutadana de Barberà del Vallès van dirigir unes paraules d’agraïment al treball realitzat per tothom aquest cap de setmana, així com l’esforç i dedicació que durant tot l’any realitzen les entitats barberenques.

Amb aquesta nova edició de la Mostra d’Entitats es posa de manifest, un any més, la bona salut de les associacions de Barberà del Vallès.

Per valorar conjuntament la Mostra d’Entitats la regidoria de Participació Ciutadana convocarà a totes les entitats participants en aquesta edició proper dimarts, 25 d’octubre a les 18 hores a la Torre d’en Gorgs.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.