GRÀCIES PER SER SÒCIA DE CREU ROJA – ACTE D’AGRAÏMENT

L’assemblea local ha organitzat un acte de reconeixement a la seva sòcia Ana Carretero, que porta més de 25 anys vinculada a la institució. L’acte s’emmarca en la campanya “Gràcies”, una iniciativa que la Creu Roja ha desenvolupat en diferents llocs de l’Estat per agrair als socis que segueixin donant suport a l’entitat tot i el context de crisi econòmica.

A l’homenatge, que ha tingut lloc el 28 de desembre, hi ha participat el cantant sabadellenc Sergio Dalma, que ha enregistrat un vídeo en què agraeix personalment a Ana Carretero la seva tasca. A més, la sòcia ha rebut un exemplar signat del seu darrer treball discogràfic “Via Dalma-2”.

L´acte s’ha realitzat al Mercat Central de Sabadell, on diverses persones voluntàries de l’assemblea local han esperat Carretero amb pancartes i acompanyats de tabalers. Familiars directes de la sòcia i venedors de les parades s’han afegit a la sorpresa.

Amb aquesta celebració, la Creu Roja a Sabadell rendeix homenatge a l’Anna i, per extensió, als socis anònims de l’entitat a la ciutat que col•laboren des de fa anys perquè pugui desenvolupar la seva tasca humanitària i social al municipi. L’assemblea local ha tancat l’any assolint la xifra de 7.400 socis, 71 socis més que l’any 2011.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.