Famílies de l’Institut La Romànica reflexionen sobre els fets del centre de secundària Joan Fuster

Els organitzadors van decidir modificar la temàtica de la xerrada arran de la mort d’un professor d’un Institut d’Ensenyament Secundari de Barcelona a mans d’un alumne. 

Ahir, dimarts, 21 d’abril, l’Institut La Romànica de Barberà del Vallès tenia previst portar a terme la xerrada ‘Conflictes amb fills i filles: Reptes superables’. Arrel dels fets ocorreguts un dia abans a l’Institut Joan Fuster de Barcelona, l’Escola de Formació de Pares i Mares del centre i el Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà, van decidir ajustar la temàtica de la sessió a les angoixes, les pors i els dubtes que sorgeixen davant d’aquest fet violent que ha trasbalsat a tota la comunitat educativa.

Les persones que van assistir a la xerrada, prop de 40, van participar molt activament durant dues hores. Van posar sobre la taula la necessitat de treballar tots plegats, famílies i educadors, per evitar aquest tipus d’actes violents.

El Servei de Mediació i Convivència del consistori aposta per aquest tipus de trobades amb pares i mares d’alumnes ja que es considera necessari que les famílies puguin compartir i parlar amb els seus fills i filles perquè els enforteix com a persones i com a comunitat.

Aquesta activitat ha estat organitzada conjuntament per l’Escola de Mares i Pares de l’Institut La Romànica i el Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Publicat a Destacats