Enquesta sobre els PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018. FEM CIUTAT! Els Pressupostos Participatius 2018 ja entren en la fase d’avaluació

Les 13 propostes guanyadores d’aquest projecte ja s’hi han inclòs en els Pressupostos Municipals per l’any 2018 i ara, és moment de recollir les opinions i propostes de millora per a la pròxima edició.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha iniciat la valoració del funcionament d’aquesta segona experiència dels Pressupostos Participatius i el passat 30 de novembre de 2017 a les 19 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament es va reunir la Comissió Impulsora on es van debatre diferents propostes de millora. També està previst recollir les opinions i propostes de la comissió tècnica del procés i els serveis municipals involucrats.

Des del dia d’avui la ciutadania i entitats poden participar en la fase d’avaluació a través d’una enquesta de satisfacció ciutadana per internet.

L’enquesta estarà disponible fins al dia 31 de desembre i està previst que a primers d’any estiguin disponibles els resultats a la web municipal.

Podeu accedir a l’enquesta clicant aquest enllaç:

http://www.bdv.cat/enquesta-pressupostos-participatius-2018-fem-ciutat

Els resultats d’aquesta fase d’avaluació s’incorporaran a la memòria anual, la qual deixarà constància dels treballs duts a terme en aquest procés participatiu.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,