El servei d’assessorament jurídic d’estrangeria de l’Ajuntament organitza una Sessió pràctica sobre el tràmit d’obtenció de la nacionalitat espanyola

La Torre d’en Gorgs de Barberà del Vallès va acollir el passat dimecres, 7 de novembre, una sessió pràctica sobre el tràmit d’obtenció de la nacionalitat espanyola.

A la sessió va assistir un total de 21 persones, amb unes 10 nacionalitats diferents, que es van mostrar molt interessades en conèixer quin és el procediment per a realitzar el tràmit i els requisits documentals que cal presentar.

Aquesta sessió s’ha dut a terme arrel del recull de diverses consultes respecte la realització del tràmit adreçades als serveis d’assessorament jurídic d’estrangeria, valorant així la necessitat de donar més informació sobre la temàtica de manera grupal, amb una visió comunitària i participativa, on poder compartir alguns dubtes generals en moltes persones i aportar informació per la resolució de cada cas concret.

La sessió va ser dinamitzada per als dos professionals experts en la temàtica de les dues associacions sense ànim de lucre que presten el Servei d’Assessorament Jurídic d’Estrangeria a Barberà del Vallès, l’SCAI (Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants) i AMIC (Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya).

Tanmateix, durant la xerrada des dels serveis tècnics de Convivència i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es van presentar els projectes per a població nouvinguda amb els que compta el consistori.

Les persones assistents van valorar molt positivament la sessió i van manifestar el seu interès de rebre informació sobre altres tràmits d’estrangeria.

El Servei d’Assessorament Jurídic d’Estrangeria s’ofereix tots els dimarts de 9 a 13h, i dos divendres al mes de 10 a 14h a les Oficines Municipals ubicades al Carrer Marquesos de Barberà, 125. Per demanar cita, cal sol·licitar-ho prèviament a través del Telèfon 93 729 71 71.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,