Dia Europeu de la Mediació

El Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana celebrarà el Dia Europeu de la Mediació a l’Institut Escola Can Llobet.

El 21 de Gener de 2020 celebrarem el Dia Europeu de la Mediació i enguany el Servei de Mediació i Convivència Ciutadana durà a terme un taller de sensibilització per a l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Escola Can Llobet durant la tercera setmana de gener, coincidint amb aquest aniversari.

El taller tindrà l’objectiu d’acompanyar a la reflexió de l’alumnat sobre els beneficis de la gestió positiva dels conflictes, basada en el diàleg i l’escolta de les persones, així com la presa de consciència personal per al seu creixement. El taller posarà l’accent en la reflexió de les noies i els nois ajudant-los a pensar en accions concretes i pacífiques que puguin posar en pràctica per a millorar les relacions entre iguals d’una forma responsable.

Amb la creació d’aquest espai compartit també serà important la difusió i sensibilització del Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana de Barberà del Vallès. L’activitat que es durà a terme intentarà apropar la cultura de pau al jovent del municipi i fomentar l’empoderament i l’aprenentatge per afrontar els seus conflictes.

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana creiem que fomentar, promoure i sensibilitzar la ciutadania més jove del municipi sobre la bona convivència és un tasca enriquidora i imprescindible per a la cohesió i benestar de la nostra ciutadania barberenca.

Recordar que el Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana roman obert en horari d’hivern, de dimarts de 9 a 19 hores i dijous i divendres de 9 a 15 hores. Per contactar amb el servei, es pot fer a través del telèfon de l’Ajuntament 937297171 (extensió 311) i el correu electrònic mediacio@bdv.cat

Publicat a Destacats Etiquetat amb: