Casal i Colònies d’Estiu! Les activitats d’estiu de l’Esquirol!

Entrada compartida per CENTRE D’ESPLAI L’ESQUIROL

Benvolguts pares i mares! Us contactem per informar-vos de les activitats d’estiu de l’Esquirol: Les colònies de 7 dies i el Casal.

Tot i el que el procés de colònies ja va començar al febrer us passarem la informació completa sencera per tal de revisar-la i compartir-la amb amics o familiars que hi puguin estar interesats. És molt important remarcar el fet que la data màxima d’inscripció ja ha passat però la tenim prorrogada. Respecte al Casal d’Estiu les dates d’inscripció començaran aquest mateix dissabte a les 18:00 als locals de l’esplai.

Casal d’Estiu

Tornem amb una nova tirada de Casal. S’acaba el curs i arriba el torn de l’estiu i amb aquest el casal d’estiu de l’Esquirol. Les actitvitats que hi farem seran esplai 100%, farem excursions cada divendres, anirem a la piscina dos vegades pet setmana, farem tallers, gimcanes i moltes coses més! Per un estiu divertidíssim ple de diversió, nous amics i nous espais!

Els monitors amb els que hi comptarem seran els mateixos monitors dels dissabtes a l’esplai, així que com a casa amb monitors i monitores que es passen l’any fent de monitors!

Aquest any, com el passat, el dividim en dues franges: Juny/Juliol i per altra banda al Setembre. La franja d’edat és dels 3 (nens nascuts al 2012) als 14 anys (al 2001) separats per grups d’edat. L’horari base serà de 9 a 13:30 amb opció d’acollida de 8 a 9.

Us adjuntem el calendari que conté el llistat de les 8 setmanes i el preu per setmana tenint en compte els festius i el dia, opcional, de festa major de Barberà.

Imágenes integradas 1Les setmanes, tot i que comparteixen el Centre d’Interés, son independents. Això significa que els nens es poden apuntar individualment a setmanes concretes. En el cas de la setmana 3 com podeu veure està marcat en taronja, signficant que és opcional l’assitència donat que és festa major i molts de vosaltres potser teniu festa i voleu pasar-la en familia.

Us deixem unes fotos per tal que veieu el bé que ens ho pasem!
Fotos Casal de Setmana Santa 2015

Les inscripcions seran desde el 25 d’Abril fins al 13 de Juny. Si us inscriviu abans del 22 de Maig us emportareu la motxila de l’Esquirol! Correu no us quedeu sense places! Escriviu-nos aqui mateix per informar-vos de quina documentació s’ha de portar!

Imágenes integradas 2Colònies d’Estiu

Aquest any i, com desde ja en fa molts tornem a marxar de colònies d’estiu. Les colònies d’estiu coincideixen amb l’última activitat del curs, pensada per a nens i nenes de 4 fins a 17 anys. Els monitors organitzen un seguit d’activitats entorn a un centre d’interès, una temàtica sobre la qual tracten les gimcanes, tallers, jocs …Però les colònies no només estan pensades perquè els nens s’ho passin bé i gaudeixin sinó que també perquè assumeixin diferents valors, convisquin amb altres nens i nenes i s’apropin a la natura

Aquest estiu anirem a la casa de colònies “La Sala”. La casa de La Sala està situada a la Vall de Lillet, és una important zona forestal del Prepirineu, prop del naixement del riu Llobregat. L’entorn geogràfic del Parc natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra de Catllaràs permeten oferir una proposta d’educació ambiental de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l’excursionisme. En aquesta casa comptarem amb bosc, piscina, uns grans exteriors i, en general, una casa molt bonica que ens permetrà gaudir al màxim d’aquesta estada. 

Les colònies seràn de 7 dies, sortirem el dilluns dia 22 de Juny i tornem el dia 28, diumenge. El transport el fem, tant a l’anada com a la tornada, en autocar, que ens recollirà i portarà de l’estació de la Renfe de Barberà fins a la mateixa casa, no havent de caminar res! 

El preu de les colònies, tot inclós és de 240€.
També ja fa anys tenim la opció per als més petits de la casa (minim 4 anys, edat d’inscripció a l’esplai), de fer l’estada de en comptes de 7 dies de 3 dies donat que al ser més petits les colònies senceres se’ls hi poden fer llargues. El preu d’aquesta opció és de 100€ i s’ha de tenir en compte que l’arribada a la casa es fa mitjançant el transport vostre i la tornada és amb l’autocar amb tota la colònia sencera. Correu no us quedeu sense places!Finançaments
L’esplai des de fa anys articula una sèrie de procediments pel finançament de les activitats. La idea és que cap infant es quedi sense colònies o casal per motius econòmics, donat que les activitats d’estiu son un punt prou important en l’educació i el creixement dels infants en el periode vacacional en el qual no estan a l’escola. Per a l’activitat de colònies tenim dos vies de finançament: Beques, loteria del pernil i descompte per germans. Al casal d’estiu comptem també amb beques i el descompte per germans.

  • Beques: El nostre esplai està federat a la Pere Tarrès que te en marxa desde fa uns anys d’un sistema de beques que permet, segons la situació familiar, obtenir una beca del 25%, 50% o 75%, màxim. Per tal d’optar a aquestes beques les families han de presentar:
    • Declaració de la Renda de l’any 2014.
    • Padró familiar on surti el conjunt de la unitat familiar.
  • Loteria del Pernil: Totes els participants tenen a l’abast una loteria en la que es pot guanyar un pernil. El centre d’esplai crea les butlletes, els talonaris i els entrega a les families sense cap cost. Tot l’import recollit en la venda d’aquestes paperetes serà integre per a la familia que la ven fins a un màxim de l’import a pagar o 100€. És a dir, si una familia és becada amb un 25% (60€) i en ven 100€ de loteria l’import a pagar pels 7 dies serà de 80€. Pot pasar que una familia sigui becada amb un 75% havent de pagar 60€. Aquesta familia podrà vendre només fins a 60€ de loteria, no sent possible en cap cas que el balanç econòmic surti positiu.
  • A més el centre d’esplai promou un descompte d’un 10% per cada germà que s’inscrigui.

Aixó és tot el referent a les activitats d’estiu del Centre, si us queda alguna qüestió no dubteu en respondre’ns a ce.lesquirol@gmail.com!
Moltes gràcies!

Publicat a Notícies