BARBERÀ PRESENTA A LES ENTITATS EL PROGRAMA MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA 2013

La Mostra d’Entitats se celebrarà el 28 i 29 de setembre. Durant la reunió celebrada ahir amb les associacions es va donar a conèixer altres novetats, com el canvi de software de Portal d’Entitats

El Programa Municipal de Participació Ciutadana 2013, que va ser aprovat el passat mes de març per Junta de Govern Local, vol continuar sent un instrument bàsic i primordial per dissenyar i impulsar la participació ciutadana al municipi. Sota aquest objectiu, la regidoria de Participació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès va celebrar ahir, dimarts, 7 de maig, una reunió amb diferents entitats del municipi.

La trobada, que va ser presidida per la regidora de Participació Ciutadana del consistori barberenc, Elvira Maza, va reunir a 25 persones d’una vintena d’entitats diferents que van assistir amb la finalitat de conèixer i participar en els propers projectes que l’Ajuntament durà a terme.

Durant la reunió es va presentar el Programa Municipal de Participació Ciutadana d’aquest any 2013, i es va incidir en les principals novetats que aporta per aquest curs, com la IX Mostra d’Entitats que es té previst celebrar desprès de l’estiu i que serà bianual. Els assistents van mostrar molt d’interès per aquest projecte, que un any més es vol continuar celebrant al centre de la ciutat, a la plaça de la Vila. D’entre les dates possibles de convocatòria de la mostra, finalment es va acordar conjuntament amb les entitats que se celebraria el 28 i 29 de setembre.

Cal destacar que tanmateix es va fer públic un proper canvi de software del Portal d’Entitats, que millorarà l’accés tant de la població en general com dels propis membres de les associacions. A més, es va posar de manifest que per tal de conèixer de prop els nous avantatges que proporciona el nou programari, es convocarà a les entitats a una formació.
El Portal d’Entitats (http://entitats.bdv.cat/) és un espai a la xarxa que s’ofereix a les entitats del municipi per tal que la ciutadania conegui de prop la realitat associativa de Barberà. És un projecte obert i gratuït a totes les entitats de la ciutat i ofereix un espai propi. Actualment hi ha més de 70 associacions barberenques que utilitzen el Portal d’Entitats per comunicar-se amb els seus membres i difondre la seva oferta lúdica, cultural, social i esportiva.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.