Barberà commemora el Dia Internacional del Voluntariat

La Torre d’en Gorgs acollirà enguany l’acte de reconeixement del voluntariat de la nostra ciutat. Aquest acte es durà a terme el dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 18.30h a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs i es troba emmarcat en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.

L’acte començarà amb una dinàmica en la qual les persones assistents compartiran les seves experiències en el voluntariat o les seves motivacions per començar a fer-lo. A continuació, es farà l’entrega dels certificats de reconeixement del voluntariat a càrrec de les entitats amb projectes de voluntariat i de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay. Per finalitzar l’acte hi haurà un photocall en el qual les persones podran fer-se fotografies, una entrega d’obsequis del Punt de Voluntariat i un pica-pica.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès vol, amb aquest acte, reconèixer el valor de la tasca voluntària que persones i entitats sense ànim de lucre duen a terme a la ciutat i que fan de Barberà una ciutat solidària i compromesa.

Si voleu consultar la programació de l’acte ho podeu fer en el document adjunt a continuació.

Us hi esperem a tots i totes!

Punt de Voluntariat

Arxius adjunts: Programacio Dia Internacional del Voluntariat 2018

Publicat a Destacats Etiquetat amb: