Barberà celebra el cap de setmana del 29 i 30 de setembre l’XI Mostra d’Entitats

L’associacionisme i la ciutadania barberenca tenen una cita a la Plaça de la Vila on es duran a terme més d’una vintena d’activitats per a tots els públics

Els dies 29 i 30 de setembre Barberà del Vallès reuneix al centre de la ciutat el seu ampli ventall d’entitats i associacions culturals, veïnals, esportives, de joves i lleure, de salut i serveis socials, d’entre molts altres àmbits, en l’11a edició de la Mostra d’Entitats.

Amb més d’una trentena de carpes instal·lades a la Plaça de la Vila, les associacions podran donar-se a conèixer, mostrar tot el treball que estan duent a terme diàriament, així com captar noves sòcies i socis que s’impliquin i formin part de l’associacionisme barberenc.

La festa de les entitats, organitzada pel Programa Municipal de Participació Ciutadana i amb la implicació de les associacions, ha previst un ampli programa d’activitats dividits en tres zones: espai xerrades, espai polivalent i l’escenari, on es realitzaran actuacions en directe el dissabte a la tarda.

Aquest any, comptem amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits per dur a terme una campanya especial de donació de sang.

L’horari de la Mostra d’Entitats serà dissabte de 12 a 14 i de 17 a 21 hores i diumenge d’11 a 14 hores.

La Mostra d’Entitats, que es porta a terme des de l’any 2004, té per objectiu donar a conèixer entre la població les diferents associacions existents a la ciutat, fomentar la participació de les mateixes i consolidar la Mostra com un espai obert a la relació i comunicació entre entitats.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: