Balanç positiu del PORTAL D’ENTITATS DE BARBERÀ DEL VALLÈS

El passat dimecres, 12 de desembre de 2007, a la Torre d’en Gorgs, es va realitzar la darrera reunió de 2007 del Portal d’Entitats, les entitats participants, volen continuar en la mateixa línia de treball i s’esforçaran per aconseguir que la resta d?entitats s’adhereixin al projecte. Actualment, el 50% de les entitats de la ciutat, ja formen part del Portal d’Entitats, ja sigui amb la seva web allotjada al domini o amb link de la seva pàgina.

En aquesta reunió, es va fer balanç del funcionament del Portal i es van posar sobre la taula, els objectius per al 2008, on les entitats van estar d’acord en crear una comissió de seguiment de les pàgines web de les entitats, i donar més difusió del projecte Portal d’Entitats. També, aquesta Comissió, seria l’òrgan encarregat de recollir les propostes de millora i les necessitats que vagin sorgint. Es va valorar molt positivament el sistema de formació i de suport que s’ha fet des de Participació i de l’espai de trobada que s’ha creat arran de les sessions de reforç que es fan cada setmana al Punt Òmnia.

Al finalitzar, es va lliurar d’un diploma, que acredita la creació i l’administració dels seus propis dominis, a aquelles persones encarregades de cada entitat, i d’una memòria externa usb, amb el logotip del Portal d’Entitats de Barberà del Vallès.

Amb les notícies, serveis, fòrums i activitats, les entitats donen vida al Portal d’Entitats de Barberà del Vallès.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.