32ª EDICIÓ DE L’OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS

El proper 4 de juliol es celebra a Barberà del Vallès, la 32ª edició de l’Open Internacional d’Escacs, prova que és clàssica dels tornejos d’estiu, sota la organització del Club d’Escacs Barberà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i el Patronat Municipals d’Esports.

Aquest circuit homologat per la FIDE (Federación Internacional de Ajedrez), comptarà amb la participació de Grans Mestres d’arreu del món. Es jugarà pel sistema suís, i l’arbitratge anirà a càrrec dels arbitres internacionals, el barberenc Miguel Ramos, i el brasilé Herman C. Van Riensdijk. L’àrbitre barberenc Miguel Ramos, és membre del Club d’Escacs de Barberà, és àrbitre internacional amb més de 15 anys d’experiència, federat a la Federació Espanyola i a la Federació Internacional, que porta recorregut mig món, per la seva tasca, i d’on torna de l’arbitratge de la primera edició de les Olimpiades dels Petits Estats d’Europa, celebrada la darrera setmana de juny, a Andorra.

La 32ª edició de de l’Open Internacional d’Escacs, es celebrarà a la Torre d’en Gorgs (c/ Torre d’en Gorgs 40), ubicació que els jugadors valoren positivament tant per la sala de joc com pels equipaments, i per l’entorn de La Torre.

Tothom hi pot participar, però si no us hi atreviu amb els Grans Mestres, podreu participar a les partides simultànies d’escacs, que també han preparat els del Club d’Escacs de Barberà amb motiu de la Festa Major, diumenge 5 de juliol d’11:00h a 14:00h, als Jardins de la Plaça de la Vila. Us hi animeu?

MÉS INFORMACIÓ A:

CLUB D’ESCACS BARBERÀ, XXXIIè Open Internacional d’Escacs 2009: http://www.ajedreznd.com/2009/BARBERA.html

1ª Olimpiada dels Petits Estats d?Europa -Andorra: http://www.escacsandorra.com/2009/06/27/jocs-dels-petits-estats-d%80%99europa-ronda-9/

__________

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.