25 novembre 2014

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Acabant el mes de novembre…. amb pensaments cap a dies importants que s´apropen per l´entitat i volem recordar, festes amb esperit d´infant i innocència que ja estan al caure i a la Lluna també en volem fer ressó….. cosetes, pensaments i idees que ens van sorgint fruit de viure el dia a dia i tenint en compte les necessitats i etapes de cada moment …..
Aquesta tarda a la Lluna, a part de donar-li al caparró sense parar :-)…. també ens ho hem passat d´alló més bé ;-)!! La barreja dels globus amb confeti, és tan exitosa entre els nostres infants… que una vegada més hem repetit la gresca, festa i xerinol.la que aquesta activitat genera…. 
Alguns infants corrien a agafar el confeti que havia anat sortint de dins dels globus per fer pluja de colors i observar amb entusiasme aquell efecte màgic que esdevé :-), d´altres infants intentaven no espantar-se amb l´explosió dels globus i intentaven punxar-ne un ells per comprovar si era diferent la sensació :-), altres després de jugar una estoneta preferien anar a la sala de relax per refugiar-se durant una estona de la cridòria dels seus compis de joc…. 
Així ha anat passant la tarda, entre rialles, històries imaginàries i joc simbòlic entre els infants, berenar cooperatiu, tertúlies de mitja tarda… i sobretot, molts molts colors que queien del cel i volaven per tota la sala….
Gràcies petits…. per ser tan i tan grans i fer-nos gaudir amb la vostra innocència, la mirada d´infant i el saber viure el present… l´ara, amb tant d´entusiasme!!!

Publicat a Notícies