22 octubre 2014. VISITA A L´HORT DE CAL MOSQUIT

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Per fi, aquesta tarda res ha impedit que ens ajuntèssim unes quantes famílies per anar a visitar l´Hort de Cal Mosquit… tan a prop de casa nostra!!!
Ja desde el principi ha sigut tota una aventura… amb motxilles… cotxets…. carros de la compra per recollir cistelles de l´hort…. per uns camins diguem no massa aptes per anar amb rodes… en plan paxanga i amb criatures… però res és impossible si es fa amb al.legria, amb germanor i, sobretot, amb molta molta cura per la proximitat dels cotxes… A la propera, anirem potser en cotxe ;-):-)!!!
L´aventura i sorpreses han continuat quan hem entrat a l´hort…. Benvinguda i…. Primera parada la caseta d´eines i… tot seguit… el galliner!! Els petits han pogut donar de menjar a les gallines i, els més grans, fins i tot, agafar els ous que havien estat covant les gallines!! Miraven els ous i, els agafaven amb delicadesa (algun ensurt ens hem emportat, no anessin a parar tots a terra, però :-):-))…. uns més grans, uns més petits…. fins i tot… de diferent color!!! Allà hem estat una bona estona.. i tot seguit… a visitar l´hort….. verdures i hortalisses…. secrets de la natura i coses tan naturals i, algunes fins i tot desconegudes per grans i petits!! 
Després fins i tot, han pogut regar una safata de planter… vaja…. potser una mica més que regar ofegar… pobres plantetes :-(…. algun infant fins i tot… ha volgut mullar a la resta i ficar-se ell a sota la mànega :-):-)…. d´altres observaven tot el que trobaven per terra i, algun s´ha entrentingut a desgranar les faves…
Ha estat una tarda molt divertida, on petits i grans ens ho hem passat molt bé!! 
Gràcies al Fran i al Xavi per haver obert les portes de casa seva, del seu petit-gran hort… del seu projecte de natura i ecologia…. Esperem que tinguin molta sort…. Val la pena anar a veure´ls i, sobretot, demanar una cistella per provar el que creix en aquells terrenys tan propers a casa nostra… i… asavorir la diferència de les verdures i hortalises ;-)!!!

Publicat a Notícies